Om Hypnose Hjem Kontakt og Priser 

 

Velkommen til Rothman Hypnose

Mit navn er Jeanne Rothman, og jeg er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut i NGH, National Guild of Hypnotists som er verdens ældste og største organisation for hypnotisører.
Jeg er uddannet hos Terapeutakademiet ved Annelise Dahl, efter CHIP modellen, der udover hypnose har kombineret coaching og psykologi i uddannelsen. 
Det har, udover en solid uddannelse som hypnotisør og hypnoterapeut, givet mig en lang række ekstra redskaber, som jeg kan bruge i det terapeutiske arbejde. 
Jeg kan derfor effektivt hjælpe dig med at skabe de forandringer, du måtte ønske hjælp til. 
Jeg har en særlig interesse for at hjælpe klienter med angstproblematikker. Der går utrolig mange mennesker rundt og plages helt forfærdeligt af angstlidelser. Jeg har selv for flere år siden været plaget af angst. 
Jeg ved derfor, hvor begrænsende det er, og jeg kender følelsen af at være så langt nede, at man ikke kan overskue at komme op igen. 
Hypnoterapi er et fantastisk redskab til angstlidelser, som jeg selv har haft stor glæde af, og som har hjulpet mig til at blive helt angstfri. 

Men ligegyldigt hvilken problematik, eller forandring du ønsker hjælp til, vil jeg glæde mig til at hjælpe dig med at finde overskuddet og redskaberne til at lave de forandringer, du har brug for. Så du kan få lige præcis det liv, du ønsker. 

Er du klar til ændring i dit liv, så tøv ikke med at kontakte mig i dag - sammen kan vi skabe din forandring, og jeg vil glæde mig til at guide dig hele vejen.